Επιμορφωτική Διημερίδα των Φιλολογικών Μαθημάτων του Γυμνασίου (αναν.)

0

Η  Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Φθιώτιδας κ. Χρυσούλα Μακρή και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Φθιώτιδας διοργανώνουν Επιμορφωτική Διημερίδα των Φιλολογικών Μαθημάτων του  Γυμνασίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη  8  Οκτωβρίου στην  αίθουσα  εκδηλώσεων  του 5ου  Γυμνασίου  Λαμίας και ώρα 09.00΄- 14.00΄.

Η Σχολική Σύμβουλος των Φιλολόγων Ν. Φθιώτιδας Δρ. Χρυσούλα Μακρή διοργανώνει την παρακάτω Επιμορφωτική Διημερίδα σύμφωνα με το υπ΄αρ. Φ. αποφ. 5824/25-9-2015 έγγραφο έγκρισης του Περιφερειακού Δ/ντή Α/θμιας και Β/θμιαςΕκπ/σης Στερεάς Ελλάδας:

«ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΑΝΑΓΚΕΣ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»,

Σύμφωνα με το άρθρο 9 «Καθήκοντα και αρμοδιότητες των Σχολικών Συμβούλων σε σχέση με τους εκπαιδευτικούς», παρ. ια του Καθηκοντολογίου.

Η Διημερίδα διοργανώνεται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Φθιώτιδαςκαι θαπραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 & την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 ως εξής:

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 09:00 – 14:00 στο 5ο Γυμνάσιο Λαμίας με θέμα: «Σύνδεση θεωρίας και πράξης στη Γλωσσική Διδασκαλία»

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 – 20:00 στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο – Λύκειο Λαμίας, ομιλία με θέμα «Η Οικογένεια και το σχολείο ενώπιον των αναγκών και των προσδοκιών των εφήβων»

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 09:00 – 14:00 με θέμα: «Ειδική διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων»

Η διδασκαλία της Γλώσσας και η ομιλία προς τους κ.κ. Διευθυντές και Γονείς θα γίνουν από τον ομότιμο καθηγητή Παιδαγωγικής και Ειδικής Διδακτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γ. Ι. Σπανό.

H συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι υποχρεωτική εκτός από το απόγευμα της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου που είναι προαιρετική.

Επίσης  σας προσκαλούν στην ομιλία που θα γίνει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 19.00΄ στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Λαμίας με ομιλητή τον ομότιμο καθηγητή Παιδαγωγικής του Ε.Κ.Π.Α., κ. Γεώργιο Ι. Σπανό, με θέμα: «Η Οικογένεια και το Σχολείο ενώπιον των αναγκών και των προσδοκιών των Εφήβων».

Δείτε το πρόγραμμα εδώ (αρχείο pdf).

Πρώτη ανάρτηση Σεπ 30, 2015 @ 21:31

Share.

Comments are closed.