“Η Φυσική μαγεύει” στη Λαμία (από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών)

0

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στις 28 και 29 Νοεμβρίου, για πρώτη φορά, θα διοργανώσουμε την εκδήλωση «Η Φυσική μαγεύει» στη Λαμία.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που αποτελείται από αρκετές επιμέρους δραστηριότητες που θα εξελιχθούν το απόγευμα του Σαββάτου 28-11-2015 και το πρωί της Κυριακής 29-11-2015. Το ακριβές πρόγραμμα της εκδήλωσης επισυνάπτεται.

Ο χώρος διεξαγωγής θα είναι τα αμφιθέατρα I και II και τα αίθρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας /Τμήμα Βιοιατρικής και Βιοπληροφορικής (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας – Παπασιοπούλου 2).

Η ίδια εκδήλωση έχει πραγματοποιηθεί πολλές φορές στο παρελθόν από την Ε.Ε.Φ. σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με μεγάλη απήχηση στους μαθητές. Αποσκοπεί στην αύξηση του ενδιαφέροντος των μαθητών μας για τη Φυσική και στην ανύψωση του επιπέδου τους. Αυτό επιτυγχάνεται με την επαφή τους με διακεκριμένους πανεπιστημιακούς δασκάλους και άλλες προσωπικότητες της φυσικής.

Για την επιτυχία της και στη Λαμία θα είναι σημαντική η βοήθεια σας.

Είναι αυτονόητο πως θα χαρούμε να είστε παρόντες και να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, ώστε να έχουμε και την ευκαιρία να συζητήσουμε για όσα θέματα μας απασχολούν.

Επιπλέον σας παρακαλούμε να προβείτε στις παρακάτω ενέργειες.

  1. Να ενημερώσετε τους μαθητές σας (Λυκείου και Γυμνασίου):
  • Για τη διεξαγωγή και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
  • Πως θα έχει κόστος συμμετοχής 5€ ανά μαθητή από το οποίο θα καλυφθούν τα απαραίτητα έξοδα της εκδήλωσης και θα προσφερθούν στα παιδιά χυμοί το Σάββατο και χυμοί με σάντουιτς την Κυριακή.
  • Η μετάβαση στο χώρο της εκδήλωσης και η συμμετοχή τους σε αυτήν γίνεται με ευθύνη των ίδιων και των κηδεμόνων τους.
  • Να εξηγήσετε τα παραπάνω, εάν χρειαστεί, σε γονείς και κηδεμόνες.
  1. Να συγκεντρώσετε τις συμμετοχές των μαθητών σας, εκτιμώντας εσείς αν έχουν το απαιτούμενο επίπεδο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να συγκεντρώσετε τα χρήματα που αντιστοιχούν σε αυτές.
  2. Να μας διαβιβάσετε την κατάσταση (επισυνάπτεται) με τους μαθητές σας που θα συμμετέχουν το αργότερο έως τις 20-11-2015 στο email: eef.panst@gmail.com
  3. Να παραδώσετε το ποσό που αντιστοιχεί στις συμμετοχές των μαθητών σας το αργότερο έως την παραμονή της εκδήλωσης 27-11-2015 στον ταμία του παραρτήματος κο Δημήτρη Παπαγεωργίου ( τηλ.: 6973743592 )

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον κόπο που θα κάνετε.

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε επιπλέον διευκρίνιση.

Πανταζής Γιώργος: 6977244095 , Σμάνης Θεοφάνης: 6977625675

Share.

Comments are closed.