Οι μαθητές μας ανεβάζουν το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ (αναν.)

0

Η θεατρική ομάδα του σχολείου μας -υπό την επίβλεψη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και με την σκηνοθετική βοήθεια της Βάσιας Βορίση και της Αγγελικής Τσόγκα– συνεχίζει τις  πρόβες της, για το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» είναι μια ρομαντική κωμωδία και περιγράφει τις περιπέτειες τεσσάρων νεαρών Αθηναίων και μιας ομάδας ερασιτεχνών ηθοποιών, την σχέση τους με τον Δούκα και την Δούκισσα της Αθήνας, Θησέα και Ιππολύτη και με τα ξωτικά του δάσους κάτω από το φως του φεγγαριού.

Πρόκειται για μια σάτιρα που σατιρίζει το θέατρο και τους ηθοποιούς, τον έρωτα και τους ερωτευμένους, το παιχνίδι της εξουσίας που παίζεται σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα τόσο στον πραγματικό όσο και στον εξωπραγματικό κόσμο.

Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να χαρούμε όλοι στο τέλος της σχολικής χρονιάς, μια πραγματικά διασκεδαστική και μαγευτική παράσταση, φτιαγμένη από το υλικό των ονείρων, με μια σύγχρονη, αθώα και δροσερή ματιά που ελπίζουμε να μας μαγέψει όλους..

 …η συνέχεια επί της σκηνής αρχές Μαΐου….

________________________

Φωτογραφίες από πρόβα του έργου

Πρώτη ανάρτηση 1/4/2014

Share.

Comments are closed.