Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων. Αναβολή Γ.Σ. την 23/2/2018 και πραγματοποίησή της σε νέα ημ/νία

0

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ                                                             Λαμία, 22/2/2018
3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες,

η πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης για την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 5:30 μμ στο 3ο Γυμνάσιο Λαμίας αναβάλλεται. Η πραγματοποίησή της θα γίνει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, την ίδια ώρα (5:30 μμ) και στον ίδιο χώρο (3ο Γυμνάσιο Λαμίας).

Θα συζητηθούν τα πεπραγμένα του Δ.Σ. αλλά και προτάσεις των μελών μας που δύνανται να τεθούν την συγκεκριμένη ημέρα. Επίσης, ο διευθυντής του Γυμνασίου, κ. Δαφνάς Ιωάννης, θα ενημερώσει για τις αλλαγές που έχουν επέλθει φέτος στα Γυμνάσια και που αφορούν τη φοίτηση των παιδιών μας. Τέλος, παρακαλούμε να τακτοποιηθούν και οι οφειλόμενες συνδρομές προς τον Σύλλογο.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΡΤΕΤΣΙΩΤΗΣ

 

——————————————————————————————————————-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ                                                             Λαμία, 14/2/2018
3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες,

την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 5:30 μμ στο 3ο Γυμνάσιο Λαμίας θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Θα συζητηθούν τα πεπραγμένα του Δ.Σ. αλλά και προτάσεις των μελών μας που δύνανται να τεθούν την συγκεκριμένη ημέρα. Επίσης, ο διευθυντής του Γυμνασίου, κ. Δαφνάς Ιωάννης, θα ενημερώσει για τις αλλαγές που έχουν επέλθει φέτος στα Γυμνάσια και που αφορούν τη φοίτηση των παιδιών μας. Τέλος, παρακαλούμε να τακτοποιηθούν και οι οφειλόμενες συνδρομές προς τον Σύλλογο.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΡΤΕΤΣΙΩΤΗΣ

(1η ανάρτηση 14/2/2018 @09:37)

Share.

Comments are closed.