Την Τρίτη 14/11, ημέρα ενημέρωσης προόδου των μαθητών, ενημέρωση για δυνατότητες δράσεων του Συλλόγου

0

Αγαπητοί  Γονείς και Κηδεμόνες,

την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 θα γίνει ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο των μαθητών.  Ο Σύλλογος, το Δ.Σ., θα είναι παρών  για την δική σας ενημέρωση, για να δεχτεί προτάσεις, προβληματισμούς  ή και να δοθούν  οποιεσδήποτε διευκρινίσειςζητηθούν.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το καταστατικό του Συλλόγου μας έχει τροποποιηθεί σύμφωνα με την νέα  ισχύουσα νομοθεσία (και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου), καθώς επίσης  έχουμε αποκτήσει  Α.Φ.Μ.

Ως Σύλλογος έχουμε το δικαίωμα να διοργανώνουμε δραστηριότητες και να συμμετέχουμε σε δράσεις, οι οποίες αποβλέπουν  στην βελτίωση της σχολικής ζωής, ουσιαστικά των παιδιών μας.

Σε αυτό το πλαίσιο θεωρούμε  απαραίτητη και την δική σας συμμετοχή και βοήθεια, όπως στο Χριστουγεννιάτικο  bazaar  που διοργανώνουν οι μαθητές μαζί με τους εκπαιδευτικούς  και τον Σύλλογο. Επίσης, ζητούμε από  γονείς ελεύθερους  επαγγελματίες – τεχνίτες- καταστήματα  την εθελοντική παροχή πρώτων  υλών και εργασίας για τη βελτίωση του σχολείου μας. Κάποια μέλη του συλλόγου μας αυτό το διάστημα έχουν βοηθήσει εθελοντικά για την αποκατάσταση φθορών στο κτίριο, αλλά τα προβλήματα είναι πολλά. Γι’  αυτό σας θέλουμε δίπλα μας!

Η ετήσια συνδρομή του Συλλόγου ανέρχεται στο ποσό των 10ευρώ και  μπορεί να καταβληθεί από τα μέλη α) Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 στην ενημέρωση γονέων και β) μπορεί να κατατίθεται στην Γραμματεία του σχολείου.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι μισή ώρα πριν από την έναρξη της ενημέρωσης των γονέων από τους καθηγητές του σχολείου, θα πραγματοποιηθεί μια μικρής διάρκειας ενημέρωση των μελών μας, στην οποία θα συζητηθούν τα πεπραγμένα, αλλά και -όπως έχει ήδη προαναφερθεί- να κατατεθούν ιδέες, προτάσεις ή και να δοθούν οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ζητηθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6943486201 (Απόστολος Κουρτετσιώτης).

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Share.

Comments are closed.