Χριστουγεννιάτικο bazaar 2016

0

Φέτος, για μια φορά ακόμη, ο σύλλογος διδασκόντων, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και οι μαθητικές κοινότητες του 3ου Γυμνασίου  Λαμίας οργανώνουμε μια μικρή εορταστική αγορά στο χώρο του σχολείου μας τις τρεις τελευταίες ημέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων  (από την Τετάρτη 21/12 έως και την Παρασκευή 23/12, που θα γίνει και  η γιορτή μας ). Προϋπόθεση για την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ενεργητική συμμετοχή όλων μας.

Για το σκοπό αυτό από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και μέχρι και τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, όποιος θέλει μπορεί να φέρει στο σχολείο είδη και αντικείμενα που έχει  φτιάξει με τα χέρια του ή υπάρχουν στο σπίτι του και δεν τα χρειάζεται πια, με την προϋπόθεση να είναι σε καλή κατάσταση, ώστε να φανούν χρήσιμα σε κάποιον άλλο. Πιο συγκεκριμένα:

  • Σπιτικά κουλουράκια σε μικρές συσκευασίες, άλλα κεράσματα, μπουκαλάκια με σπιτικά λικέρ, βαζάκια με γλυκά κουταλιού ή μαρμελάδες κ.α.
  • Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στολίδια για το δέντρο, ευχετήριες κάρτες, κεριά και κηροπήγια, στεφάνια, χειροποίητα κοσμήματα, ημερολόγια, ποτ-πουρί κ.α.
  • Παιδικά και εφηβικά βιβλία, σχολικά βοηθήματα, μουσικά cd κ.α.

Τα είδη αυτά θα δοθούν σε συμβολική τιμή και το ποσόν που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί σε φορείς ή οικογένειες που έχουν ανάγκη τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας.

       Πρώτη συνάντηση για να οργανωθούμε και να δουλέψουμε: Σάββατο, 3/12 στις 3.30μμ

Σας περιμένουμε στο σχολείο!

Share.

Comments are closed.