2ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στη Λαμία 

0

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας θέτει υπό την αιγίδα της τον 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος θα συνδιοργανωθεί στη Λαμία με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης W.R.O™ Hellas.
Ο 2ος Περιφερειακός Διαγωνισμός λειτουργεί υποχρεωτικά ως προκριματικός του 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (σχετικό έγγραφο) και αποτελεί το βήμα για την Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, η οποία θα διεξαχθεί στη στην Ντόχα του Κατάρ, από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2015. Ο Περιφερειακός διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην πόλη της Λαμίας 05/06/2015 10:00 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Γυμνασίου Λαμίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού στον δικτυακό τόπο http://wrohellas.gr/, ο οποίος περιέχει τους κανόνες, τις πίστες ανάλογα με τη βαθμίδα (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) τις κατηγορίες και γενικές πληροφορίες για τους προηγούμενους διαγωνισμούς.

Share.

Comments are closed.