Ένας αλλιώτικος “αποχαιρετισμός” των μαθημάτων, με κέφι, χορό και χαμόγελο

0

Στις 11 Μαΐου 2015 έγινε η προβλεπόμενη παρουσίαση των σχολικών προγραμμάτων του σχολείου μας, Περιβαλλοντικό και Αγωγή Υγείας. Οι μαθητές παρουσίασαν τις εργασίες τους, ενώ έναν ιδιαίτερο ρόλο έπαιξαν τα δρώμενα της Περιβαλλοντικής Ομάδας, με κύριο χαρακτηριστικό την ευρηματικότητα των υπευθύνων που “έντυσαν” την όλη παρουσίαση.

Η επόμενη ήταν αυτή της ομάδας Αγωγής Υγείας που εκπόνησε και επεξεργάστηκε, συμμετοχικά, ένα πρωτότυπο θέμα και στο τέλος απονεμήθηκαν στους συμμετέχοντες Βεβαιώσεις από το πιστοποιημένο κατά ISO ΙΕΚ του ΕΚΑΒ Λαμίας (ΕΣΥ) για το βιωματικό σεμινάριο ΚΑΡΠΑ.

Η “έκπληξη” ήρθε από το προσκεκλημένο Μουσικό Σχολείο Λαμίας με το μουσικό σύνολο ροκ μουσικής που “ξεσήκωσε” τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Την όλη διεκπεραίωση ανέλαβε ο πάντοτε αρωγός στις εκδηλώσεις μας Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τον οποίο κι ευχαριστούμε θερμά, ομοίως δε τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου, κ. Τζίμα Νικ., και τους υπεύθυνους καθηγητές του μουσικού συνόλου που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στην πρόσκλησή μας.

Share.

Comments are closed.