Εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Λαμίας με προσκεκλημένη την κα. Καλλιόπη Αθανασίου, επιστημονική συνεργάτης της Μ.Ε.Υ. της Β΄Παιδιατρικής Κλινικής του Παν. Αθηνών (αναν.)

0

Αγαπητοί γονείς,

σας προσκλαούμε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 στις 5:30 τοαπόγευμα, στην εκδήλωση ομιλια που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολειου, με θέμα «Γονείς και έφηβοι. Δυσκολίες επικοινωνίας. Όρια και αυτονομία». Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση. Πιστεύουμε, ότι η παρούσα εκδήλωση θα είναι επωφελής και χρήσιμη και παρακαλούμε για την παρουσία σας.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, θα πραγματοποιηθεί για τους μαθητές και μαθήτριες του χολείου μας ομιλία-συζήτηση με θέμα «Κοινωνικά Δίκτυα: χρήση, κατάχρηση και επίδρασή τους στην ψυχική υγεία των εφήβων» από την ιδια Ψυχολόγο, την κα Αθανασίου Καλλιόπη, Επιστημονική Συνεργάτιδα της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείου Παίδων “Π.&Α. Κυριακο”.

Οι παραπάνω εκδηλώσεις είχαν αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας.

Με εκτίμηση

το ΔΣ του Συλλόγου

___________________

(13.01.2016)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Λαμίας διοργανώνει την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016  δύο ομιλίες-συζητήσεις με θέματα:

α) «Κοινωνικά Δίκτυα: χρήση, κατάχρηση και επίδρασή τους στην ψυχική υγεία των εφήβων». Η ομιλία-συζήτηση με τους μαθητές θα πραγματοποιηθεί το πρωί ανά τάξη.

β) «Γονείς και έφηβοι. Δυσκολίες επικοινωνίας. Όρια και αυτονομία». Η συγκεκριμένη ομιλία-συζήτηση θα γίνει το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 17:30, με γονείς και κηδεμόνες. (Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου & 3ου Λυκείου Λαμίας).

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

Οι προηγούμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου μας με προσκεκλημένη την κα. Καλλιόπη Αθανασίου (2013-2014, 2014-2015) εδώ.

Share.

Comments are closed.