Επιμορφωτικό σεμινάριο κλάδου ΠΕ01 – Θεολόγων Ν. Φθιώτιδας

0

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 06 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:30 π.μ., στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του 5ου Γενικού Λυκείου Λαμίας, θα πραγματοποιηθεί Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους Θεολόγους Καθηγητές των Σχολείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης περιοχής μετάθεσης Φθιώτιδας.

Εισηγητής στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο θα είναι ο Σχολικός Σύμβουλος των Θεολόγων Δρ. κ. Δημήτριος Ε. Φύκας, με θέματα: «Σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις του μαθήματος των Θρησκευτικών – Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου στο μάθημα των Θρησκευτικών κατά το σχολικό έτος 2015 – 2016».

Η συμμετοχή των συναδέλφων Θεολόγων στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο εκτός από απαραίτητη κρίνεται και ιδιαίτερα χρήσιμη. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων της περιοχής μετάθεσης Φθιώτιδας να ενημερώσουν ενυπογράφως τους Θεολόγους των σχολείων τους και να διαμορφώσουν κατάλληλα το Ωρολόγιο Πρόγραμμα προκειμένου οι καθηγητές να διευκολυνθούν στην παρακολούθησή του.

Στους Εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Οι μετακινήσεις των εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθούν χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

Ο Σχολικός Σύμβουλος

Δρ. Δημήτριος Ε. Φύκας

Share.

Comments are closed.