Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 3ου Γυμνασίου Λαμίας “επί το έργον” για το φετινό χριστουγεννιάτικο bazaar

0

Φέτος πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων – και συγκεκριμένα την ημέρα που θα δοθεί η βαθμολογία του Α΄ Τριμήνου – θα οργανώσουμε για δεύτερη φορά μια μικρή εορταστική αγορά στο χώρο του σχολείου μας. Προϋπόθεση για την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ενεργητική συμμετοχή μας. Συγκεκριμένα, απο την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 και μέχρι και την προπαραμονη της ημέρας παράδοσης της βαθμολογίας Α΄Τριμήνου, όποιος θέλει μπορεί να φέρει στο σχολείο είδη και αντικείμενα που έχει φτιάξει με τα χέρια του ή υπάρχουν στο σπίτι του και δεν τα χρειάζεται πια, με την προϋπόθεση να είναι σε καλή κατάσταση, ώστε να φανούν χρήσιμα σε κάποιο άλλο. Πιο συγκεκριμένα:

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στολίδια για το δέντρο, ευχετήριες κάρτες, κεριά και κηροπήγια, στεφάνια, χειροποίητα κοσμήματα, ημερολόγια, ποτ-πουρί, μολυβοθήκες, σελιδοδείκτες κ.α.

Σπιτικά κουλουράκια σε μικρές συσκευασίες, άλλα κεράσματα, μπουκαλάκια με σπιτικά λικέρ, βαζάκια με γλυκά κουταλιού ή μαρμελάδες κ.α.

Παιδικά και εφηβικά βιβλία, σχολικά βοηθήματα, μουσικά cd, μολυβοθήκες, γραφική ύλη, σελιδοδείκτες κ.α.

Τα είδη αυτά θα δοθούν σε συμβολική τιμή και το ποσόν που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί σε φορείς ή οικογένειες, που έχουν ανάγκη τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας.

Share.

Comments are closed.