Οι παλαίμαχοι παίζουν για το “Κοινωνικό Παντοπωλείο”

0

Αγαπητοί καθηγητές, δάσκαλοι, παιδιά και γονείς,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι ο Δήμος Λαμιέων στα πλαίσια στήριξης των ευπαθή κοινωνικών ομάδων διοργανώνει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα παλαιμάχων με σκοπό τη συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό μας παντοπωλείο.

Γνωρίζοντας ότι η 1η Δευτέρα του Οκτώβρη έχει θεσμοθετηθεί ως Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού, όπου τα παιδιά καλούνται μέσα από δράσεις στα πλαίσια του “Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά ιδεώδη” να αποκομίσουν ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης Παιδείας, της συμμετοχής και της προσωπικής υπέρβασης.

Στα πλαίσια αυτών των δραστηριοτήτων παρακαλούμε τους Δ/ντες των σχολικών μονάδων σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων να εντάξουν και τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα παλαιμάχων Λαμίας & ΠΑΟΚ, που πραγματοποιείται για την ενίσχυση των ευπαθή κοινωνικών ομάδων, με τη συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας.

Θα θέλαμε να ευαισθητοποιήσετε τα παιδιά να έρθουν να παρακολουθήσουν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τα ελληνικά γήπεδα και που τώρα αγωνίζονται για το συνάνθρωπο, κάνοντας τους κοινωνούς σε αυτή την προσπάθεια. Όλοι μας βιώνουμε την οικονομική κρίση μου μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, από το υστέρημά μας θα μπορούσαμε να εξοικονομήσουμε μια μικρή συσκευασία με τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο.

Τα τρόφιμα που θα μαζέψετε, μπορείτε να τα φέρετε στο γήπεδο Λαμίας (ΔΑΚ) στις 12 Οκτώβρη και ώρα 17.00 ή να συγκεντρωθούν σε κάθε σχολείο όπου συνεργείο του δήμου θα περάσει για την περισυλλογή.

“Προσφέρουμε γι’ αυτό διαφέρουμε”

Share.

Comments are closed.