Πρεμιέρα της Θεατρικής Ομάδας του 3ου Γυμνασίου Λαμίας με το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ – Οι μαθητές “καθήλωσαν” και τους γονείς (upd)

0

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν την Παρασκευή 10/5 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Θεατρικής Ομάδας του Γυμνασίου μας, ξεδιπλώνοντας κίνηση, έκφραση και υποκριτικό ταλέντο σε μια παράσταση που καθήλωσε μαθητές και καθηγητές.

Τα παιδιά της Θεατρικής μας Ομάδας δούλεψαν σκληρά για την επιτυχία της παράστασης, αφιέρωσαν χρόνο από τον πολύτιμό τους χρόνο «μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία που βιωνόταν στο χώρο του σχολείου χωρίς να είναι σχολική υποχρέωση», όπως τονίζεται στο σημείωμα του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το οποίο και παρατίθεται παρακάτω.

Την επομένη, το απόγευμα του Σαββάτου 9/5 στις 7:00 μμ, η Θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου μας καθήλωσε το κοινό, που το αποτελούσαν γονείς και κηδεμόνες των μαθητών -και όχι μόνο-, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και απόλαυσαν μια χωρίς υπερβολή μοναδική παράσταση.

Στη σχεδόν γεμάτη αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου μας διάχυτος ήταν ο ενθουσιασμός των θεατών αλλά και οι επευφημίες τους προς τους μαθητές, οι οποίοι μέσα από τον αυθορμητισμό και ενίοτε τον αυτοσχεδιασμό τους έδιναν έναν ξεχωριστό τόνο στο απαιτητικό θεατρικό έργο.

Τους μαθητές μας τίμησε με την παρουσία της η Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων, κα. Βίβιαν Αργύρη.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της παράστασης.

_________________

* Οι φωτ. είναι από την παράσταση της Παρασκευής 9/5

Share.

Comments are closed.