Χριστουγεννιάτικες δράσεις Αγάπης και Αλληλεγγύης

0

Ενόψει της επικείμενης εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων το σχολείο μας, 3ο Γυμνάσιο Λαμίας, έχει προγραμματίσει τις εξής δράσεις:

  1. Συλλογή τροφίμων, στην οποία προχωράμε ανταποκρινόμενοι στη συγκεκριμένη δράση του Εθελοντικού Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού»για την κάλυψη των αναγκών τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Οργανισμού όσο και των παιδιών και οικογενειών που ο Οργανισμός υποστηρίζει καθημερινά μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας,
  2. Συλλογή ρουχισμού για αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, με την προϋπόθεση να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και
  3. «Χριστουγεννιάτικο Bazaar». Μια μικρή εορταστική αγορά στο χώρο του σχολείου μας και συγκεκριμένα την ημέρα που θα δοθεί η βαθμολογία του Α΄ Τριμήνου.

Μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει στο σχολείο είδη και αντικείμενα που έχει φτιάξει με τα χέρια του ή υπάρχουν σπίτι του και δεν τα χρειάζεται πια, με την προϋπόθεση να είναι σε καλή κατάσταση.

Τα είδη αυτά* θα δοθούν σε συμβολική τιμή και το ποσόν που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και των Μαθητικών Κοινοτήτων του σχολείου μας σε φορείς ή οικογένειες της πόλης μας, που έχουν ανάγκη τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας.

 

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

_________________________

* – Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στολίδια για το δέντρο, ευχετήριες κάρτες, κεριά και κηροπήγια, στεφάνια, χειροποίητα κοσμήματα, ημερολόγια, πορτ-πουρί κ.α.

– Σπιτικά κουλουράκια σε μικρές συσκευασίες, άλλα κεράσματα, μπουκαλάκια με σπιτικά λικέρ, βαζάκια με γλυκά κουταλιού ή μαρμελάδες κ.α.

– Παιδικά και εφηβικά βιβλία, σχολικά βοηθήματα, μουσικά cd, μολυβοθήκες, γραφική ύλη, σελιδοδείκτες κ.α.

Share.

Comments are closed.