Όλα έτοιμα για το “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας”

0

Όλα έτοιμα για το θεατρικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας” που θα ανεβάσει η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Λαμίας, με την αρωγή τη συμπαράσταση και την επίβλεψη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και με την σκηνοθετική βοήθεια της Βάσιας Βορίση και της Αγγελικής Τσόγκα.

Το θεατρικό θα ανεβεί την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του σχολείου μας και την επομένη, Σάββατο 9 Μαΐου 2015 και ώρα 7:00 μμ, για τους γονείς.

Το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» είναι μια ρομαντική κωμωδία και περιγράφει τις περιπέτειες τεσσάρων νεαρών Αθηναίων και μιας ομάδας ερασιτεχνών ηθοποιών, την σχέση τους με τον Δούκα και την Δούκισσα της Αθήνας, Θησέα και Ιππολύτη και με τα ξωτικά του δάσους κάτω από το φως του φεγγαριού.

Πρόκειται για μια σάτιρα που σατιρίζει το θέατρο και τους ηθοποιούς, τον έρωτα και τους ερωτευμένους, το παιχνίδι της εξουσίας που παίζεται σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα τόσο στον πραγματικό όσο και στον εξωπραγματικό κόσμο.

Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να χαρούμε όλοι στο τέλος της σχολικής χρονιάς, μια πραγματικά διασκεδαστική και μαγευτική παράσταση, φτιαγμένη από το υλικό των ονείρων, με μια σύγχρονη, αθώα και δροσερή ματιά που ελπίζουμε να μας μαγέψει όλους..

 …η συνέχεια επί της σκηνής….

 

Share.

Comments are closed.